Печать
Категория: Сыры
Просмотров: 1157

Склад:

     сыроватка (1,2–1,5 л),

     малако (1 л),

     натуральны ёгурт / кефір (1 шклянка),

     сок 0,5 цытрыны.

Гатаванне

Да сыроваткі дадаць малако (на ваш густ каровінае ці казінае), ёгурт або кефір, змяшаць і паставіць рондаль на агонь. Трэба давесці практычна да закіпання, але не даць закіпець. Калі вадкасць практычна закіпіць (а гэта будзе бачна па лёгкай пенцы на паверхні), дадаць сок паловы цытрыны і змяшаць. Выключыць агонь і пакінуцьі рондаль адпачываць на 10 хвілін. Затым працадзіць вадкасць праз марлю, не вельмі моцна адціскаючы. Астудзіць гатовы сыр на працягу некалькіх гадзін у халадзільніку.

Дзе пакаштаваць

АграсядзібаБуслянка

Якаўчык Іна

+375 (29) 796-12-46

ina Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Брэсцкая вобл., Драгічынскі р-н, в. Селішча, вул. Днепра-Бугская, д. 12А