Склад:

       малако казінае (3 л),

       тварог з казінага малака (0,5 кг),

       расол (на 1 л вады 100 г солі),

       кмен.

 

Гатаванне

Працадзіць малако ў рондаль, давесці яго да кіпення. Засыпаць тварог і, памешваючы, варыць на мінімальным агні 20 хвілін. Зняць з агню і даць пастаяць гадзінку. Правараную масу адкінуць у марлю і пасля, калі сцячэ лішняя вадкасць, перакласці Ў міску з расолам на 10-й гадзіне. Можна дадаць кмен. Затым пакласці сыр пад прыгнёт.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Аляксандра

Будзіловіч Наталля

+375 (29) 771-00-38

+375 (44) 758-73-18

+375 (17) 169-01-04

Мінская вобл., Дзержынскі р-н, в. Лабоды, д. 9