Склад:
· курыны булён,
· рыба,
· цыбуля (1 шт.),
· морква (1 шт.),
· спецыі (чорны і духмяны перац),
· лаўровы ліст,
· кроп,
· соль.
Гатаванне
Зварыць курыны булён (смачнейшы з хатняй птушкі). Пакласці ў булён любую дробную вычышчаную рыбу (плотка, акунь, лінь): чым больш гатункаў рыбы, тым лепш. Варыць да гатоўнасці рыбы, каля 30 хвілін. Таксама ў булён дадаць цэлую цыбуліну (зняць верхні пласт шалупіны але не цалкам, так булён будзе залацістага колеру), цэлую вычышчаную моркву, спецыі: чорны і духмяны перац, соль па смаку. Калі булён зварыцца, працадзіць праз друшляк, дадаць рыбныя клёцкі, парэзаную бульбу, моркву і варыць яшчэ 30 хвілін. За 5 хвілін да гатовасці дадаць лаўровы ліст і кроп.
Дзе пакаштаваць
Кордыш Крысціна, Герцава Юлія
+375 (29) 211-48-68
+375 (29) 510-54-65
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Віцебская вобл., Браслаўскі р-н, хутар Петухоўшчына
Па Вашых пытаннях і прапановах мы гатовыя адказаць Вам па кантактных тэлефонах, дадзеных ніжэй.
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
© Усе матэрыялы дадзенага сайта з'яўляюцца аб'ектамі аўтарскага права (у тым ліку дызайн) БГА "Адпачынак у вёсцы". Забараняецца капіраванне, распаўсюджванне (у тым ліку шляхам капіявання на іншыя сайты і рэсурсы ў Інтэрнэце) або любое іншае выкарыстанне інфармацыі і аб'ектаў без папярэдняй згоды праваўладальніка.