Склад:

·       курыны булён,

·       рыба,

·       цыбуля (1 шт.),

·       морква (1 шт.),

·       спецыі (чорны і духмяны перац),

·       лаўровы ліст,

·       кроп,

·       соль.

 

Гатаванне

Зварыць курыны булён (смачнейшы з хатняй птушкі). Пакласці ў булён любую дробную вычышчаную рыбу (плотка, акунь, лінь): чым больш гатункаў рыбы, тым лепш. Варыць да гатоўнасці рыбы, каля 30 хвілін. Таксама ў булён дадаць цэлую цыбуліну (зняць верхні пласт шалупіны але не цалкам, так булён будзе залацістага колеру), цэлую вычышчаную моркву, спецыі: чорны і духмяны перац, соль па смаку. Калі булён зварыцца, працадзіць праз друшляк, дадаць рыбныя клёцкі, парэзаную бульбу, моркву і варыць яшчэ 30 хвілін. За 5 хвілін да гатовасці дадаць лаўровы ліст і кроп.

 

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Петухоўшчына

Кордыш Крысціна, Герцава Юлія

+375 (29) 211-48-68

+375 (29) 510-54-65

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Віцебская вобл., Браслаўскі р-н, хутар Петухоўшчына