Склад:

 

     бараніна,

     бульба,

     капуста,

     цыбуля,

     морква,

     салодкі перац,

     памідоры,

     зялёная цыбуля,

     кроп,

     таматавы соус,

     спецыі,

     смятана.

 

Гатаванне

Зварыць бараніну (40 хвілін).

Пачысціць бульбу, нарэзаць на дробныя кавалачкі, дадаць у булён і варыць да гатоўнасці. Пашаткаваць капусту і дадаць у булён.

На патэльні абсмажыць дробна нарэзаную цыбулю, дадаць моркву, салодкі перац, памідоры, зялёную цыбулю і кроп. У канцы дадаць таматавы соус і спецыі.

Гатовую сумесь адправіць у рондаль з булёнам.

Падаць на стол са смятанай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Шэрая Шыйка

Маханькова Святлана

+375 (44) 717-52-86

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Магілёўская вобл., Магілёўскі р-н, в. Палыкавічы, вул. Цэнтральная, д. 72А