Склад:

     буракі,

     агурок,

     цыбуля зялёная,

     кроп,

     пятрушка,

     яйка курынае,

     смятана,

     воцат,

      вада,

       соль, цукар (па гусце).

 

Гатаванне

Зварыць буракі да гатоўнасці, адварыць яйкі ўкрутую. Ачысціць буракі і яйкі. З агуркоў зняць скурку. Яйкі падзяліць на бялкі і жаўткі. Буракі, агуркі і бялкі пацерці на буйнай тарцы. Лук, кроп і пятрушку дробна пасекчы. Выкласці зеляніну (разам з цыбуляй) і жаўткі ў міску, прысыпаць соллю і добранька расцерці ўсё таўкачыкам. Усе інгрэдыенты змяшаць у вялікім рондалі, дадаць смятану, воцат, соль, цукар і ўсё добра размяшаць. Паступова ўліць ваду (пабольш). Дадаць соль і воцат, калі неабходна.

Дзе пакаштаваць

 

Аграсядзіба Бацькава хата

Кіскевіч Мікалай

+375 (16) 312- 37-11

+375 (33) 608-96-44

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, г. Камянец, вул. Горкага, д. 29