Склад:

 

     лінь,

     соль,

     мука,

     алей,

     смятана,

     кроп.

 

Гатаванне

 

Ліня пачысціць, парэзаць на порцыі, пасаліць і абваляць у муцэ, смажыць да паўгатовасці на раслінным алеі, дадаць смятану і тушыць у смятане да гатовасці. Перад падачай пасыпаць сечанаым кропам.

 

Дзе пакаштаваць

 

Аграсядзіба Петухоўшчына

Кордыш Крысціна, Герцава Юлія

+375 (29) 211-48-68

+375 (29) 510-54-65

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Віцебская вобл., Браслаўскі р-н, хутар Петухоўшчына