Печать
Категория: Стравы з рыбы
Просмотров: 589

Склад:

     шчупак (200 г),

     свіны фарш (100 г),

     рыс (20 г),

     цыбуля (50 г),

     морква (50 г),

     яйка,

     паніровачныя сухары.

 

Гатаванне

Аддзяліць  рыбу ад костак і прыгатаваць фарш. Дадаць трохі тлустага свінога фаршу або шпіка. Адварыць і астудзіць рассыпісты рыс. Абсмажыць цыбулю з морквай. Змяшаць усё, дадаць яйка і паніровачныя сухары, пасаліць, абсмажыць на вялікім агні і тушыць 15 хвілін.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Белыя лугі

Радзюкевіч Іван

+375 (29) 392-39-23

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Гродзенская вобл., Карэліцкі р-н, Варончанскі с/с, в. Тыневічы