Печать
Категория: Стравы з рыбы
Просмотров: 646

 Склад:

 

          рыба сярэдняга памеру,

          спецыі,

          соль,

          соевы соус,

          фарш,

          кіслыя яблыкі (2 шт. сярэдняга памеру),

          цытрына (½ шт.),

          алей.

 

Гатаванне

 

Выбраць сярэднюю рыбу, ачысціць, нацерці сумессю вострых прыпраў для рыбы, соллю і апырскаць соевым соусам. Пакінуць на 30 хвілін. Прыгатаваць фарш для рыбы. Выбраць два сярэднія кіслыя яблыкі і цэдру ½ цытрыны. Яблыкі нарэзаць кружочкамі. Марынаваную рыбу пакласці на фальгу, што ўжа змазана алеем, начыніць яблыкамі і апырскаць сокам цытрыны. Шчыльна абгарнуць рыбу фальгой і запякаць 25–30 хвілін у духоўцы. Прыгатаваную рыбу пазбавіць ад фальгі, упрыгожыць па жаданні.

 

Дзе пакаштаваць

 

Аграсядзіба Панскі двор

Казлоўская Ядвіга

+375 (29) 787-19-19

+375 (29) 781-71-20

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Гродзенская вобл., Гродзенскі р-н, в. Гіновічы, д. 4