Склад:

     рыба,

     цыбуля,

     часнок,

     хлеб,

     малако,

     масла,

     яйка,

     соль,

     перац.

 

Гатаванне

Рыбу пачысціць, не адразаючы галавы, выдаліць шчэлепы, аддзяліць мякаць. Да мякаці рыбы без костак дадаць пасераваную цыбулю, часнок, размочаны ў малацэ хлеб, прапусціць усё праз мясасечку, дадаць мяккага масла, яйка, соль, перац і перамяшаць. Атрыманым фаршам напоўніць скуру карпа і запякаць у духоўцы.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Тадосі
Анішчана Валянціна
+375 (29) 390-36-47
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Гомельская вобл., Петрыкаўскі р-н, а.
г. Ляскавічы, вул. Камсамольская, д. 28