Печать
Категория: Стравы з птушкі
Просмотров: 762

Склад:

     мяса індычкі,

     соль,

     спецыі,

     масла (1 ст. л.),

     мука (2 ст. л.),

     булён,

     жаўткі (2 шт.),

     цытрынавы сок / смятана (2 ст. л.).

 

Гатаванне

Вычышчаную птушку разрэзаць на кавалачкі, пасаліць, дадаць спецыі і паставіць варыць. Калі мяса стане мяккім, растапіць лыжку масла, змяшаць з мукой, развесці працэджаным булёнам і, памешваючы, давесці да кіпення.

Узбіць жаўткі, дадаць трохі цытрынавага соку, змяшаць з соусам, падцяпліць, але не кіпяціць. Гэтай падліўкай заліць мяса. Цытрыну можна замяніць 2 сталовымі лыжкамі смятаны.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Прылучкі

Мяркулава Ірына

+375 (29) 656-22-02

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Мінская вобл., Мінскі р-н, в. Прылукі, зав. Азёрны, д. 4