Печать
Категория: Стравы з мяса
Просмотров: 669

Склад:

 

       свіная выразка,

       соль,

       лаўровы ліст,

       перац,

       часнок,

       каляндра.

 

Гатаванне

 

Свіную выразку добра пасыпаць соллю, пакласці ў міску, накрыць накрыўкай і паставіць у халадзільнік на 3 сутак. Затым нацерці сумессю: ліст лаўровы, перац, часнок, каляндра. Абкруціць мяса марляй і перавязаць шнурком. Даць прасохнуць у цёплым месцы з добрай вентыляцыяй не менш за тыдзень.

 

Дзе пакаштаваць

 

Аграсядзіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала

+375 (29) 793-31-91
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8