Склад:

     галяшка (1 шт.),

     капуста квашаная (1 кг),

     цыбуля (2 шт.),

     морква (1–2 шт.),

     грэчка (300 г),

     часнок (3–4 зубчыка),

     алей (200 г),

     соль, цукар, спецыi па смаку.

 

Гатаванне

З галяшкi дастаць костку, нарэзаць мяса на кавалкі. Парэзаную цыбулю, моркву i квашаную капусту скласці ў чыгун разам з мясам. Пасалiць, дадаць спецыi, трохі вады, алею i тушыць 1,5–2 гадзiны. Потым дадаць прамытую грэчку i часнок. Гатаваць яшчэ 30–40 хвiлiн.

 

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Млын

Гальперына Ала

+375 (29) 670-38-59

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Мінская вобл., Стаўбцоўскі р-н, в. Новы Свержань, вул. Нясвіжская, д. 23А