Склад:

     свіныя галёнкі сярэдняга памеру (2 шт.),

     піва цёмнае,

     соль,

     перац чорны гарошкам,

     лаўровы ліст,

     гваздзіка (3–5 шт.),

     самагонка (50 г).

 

Гатаванне

Свіныя галёнкі заліць сумессю вады і піва (50:50). Піва – абавязкова цёмнае. Заліць па самы верх сагана.

Час у натопленай печы – 4 гадзіны. Паказчык згатаванасці – каб мяса адставала ад косткі на вісу.

Падаваць з кіслай капустай, запраўленай цыбуляй і алеем.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Засьцянак Скрыплеў
Грынь Васіль
+375 (29) 631-85-69
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Мінская вобл., Валожынскі р-н, в. Засьцянак Скрыплеў, д. 5