Склад:

 

    бульба,

  паляўнічыя каўбаскі,

●   цыбуля,

●   шампіньёны,

   смятана,

   булён,

●  салодкая папрыка,

   раслінны алей,

   соль, перац гарошкам, зеляніна, лаўровы ліст (па гусце).

Гатаванне

Бульбу пачысціць, нарэзаць невялікімі кубікамі і ледзь абсмажыць у раслінным алеі. Цыбулю дробна парэзаць і абсмажыць разам з грыбамі. Каўбаску парэзаць кружочкамі. Пакласці ў збанкі пластамі: першы пласт – грыбы з цыбуляй, други – паляўнічыя каўбаскі, трэци – бульба. Смятану змяшаць з бульёнам, пасаліць, паперчыць і заліць у збанкі. Гатаваць у духоўцы.

Перад падачай пасыпаць зелянінай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Бацькава хата

Кіскевіч Мікалай

+375 (16) 312- 37-11

+375 (33) 608-96-44

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, г. Камянец, вул. Горкага, д. 29