Печать
Категория: Стравы з бульбы
Просмотров: 662

 Склад:

 

     мука (500 г),

     яйкі (2 шт.),

     цёплае малако (1 шклянка),

     алей (1 ст. л.),

     грыбы (100 г),

     свініна (300 г),

     цыбуля (1 шт.),

     перац,

     соль.

 

Гатаванне

 

Муку прасеяць, высыпаць горкай, у паглыбленне убіць 1 яйка, уліць цёплае малако, алей, дадаць дробку солі і замясіць цеста. Пакінуць на 20 хвілін.

Грыбы адварыць і разам са свінінай прапусціць праз мясасечку. У фарш дадаць дробна парэзаную цыбулю, 1 яйка, перац, соль і добра змяшаць.

Цеста тонка раскачаць, выразаць кубкам кружочкі, у цэнтр кожнага кружочка пакласці фарш і зашчыпаць краі. Гатовыя калдуны апускаць па адным у падсолены вар і варыць 10 хвілін. Падаваць гарачымі са смятанай.

 

Дзе пакаштаваць

 

Аграсядзіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала
+375 (29) 793-31-91
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8