Склад:

    сала с мясной праслойкай (0,5 кг),

    бульба (1 кг),

    цыбуля (6 шт. вялікага памеру),

    малако (0,5 л),

    соль, перац па смаку.

Гатаванне

Сала з праслойкай нарэзаць кавалачкамі (1×1 см.) і абсмажыць на патэльні, дадаць цыбулю і смажыць усё разам да залацістага колеру. У асобны чыгунны рондальчык выліць цёртую бульбу і ўсё, што гатавалася на патэльні. Змешваць. У асобнай ёмістасці малако давесці да кіпення і пераліць у агульны рондаль. Зачыніць вечкай і паставіць у духоўку на 40 хвілін. Соль, перац па смаку.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Лябёдка

Шырокая Ядвіга

+375 (29) 338-73-39

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Гродзенская вобл., Шчучынскі р-н, в. Дзегцяры, д. 38