Склад:

     рэбры свіныя,

     бульба,

     мяса,

     морква,

     цыбуля,

     соль,

     спецыі для бульбы,

     пятрушка,

     кроп.

 

Гатаванне

Рэбры свіныя абсмажыць на алеі, пасаліць, дадаць спецыі. Пакласці ў чыгунок. Моркву, цыбулю нарэзаць кольцамі, змясціць туды ж. Дадаць соль, спецыі для бульбы, пятрушку і кроп. Бульбу нарэзаць дзелькамі, пакласці ў чыгунок, змяшаць.

Наліць вады, каб яна пакрыла бульбу. Чыгунок накрыць вечкам. Паставіць яго ў гарачую печ на 3–4 гадзіны.

Падаваць гарачым.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Бярэзіна
Кавалёў Зміцер
+375 (29) 682-81-10
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Гомельская вобл., Рэчыцкі р-н, в. Гагалі, д. 7