Склад:

     бульба (12 шт.),

     морква (3 шт.),

     свежае сала і мяса (200 г),

     цыбуля (2 шт.),

     смятана (150 г).

 

Гатаванне

Бульбу, цыбулю і моркву ачысціць, нацерці на тарцы, дадаць смятану, соль і змяшаць. Нарэзаць кавалачкамі сала з прарэзам, мяса і абсмажыць да залацістага колеру, змяшаць з бульбяной масай і запекчы.

Падаваць з топленым малаком.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба У цёткі Валі

Уюхіна Валянціна, Уюхін Юры

+375 (22) 221-25-85

+375 (29) 689-21-19

+375 (29) 625-46-07

Магілёўская вобл., Магілёўскі р-н, в. Брускі, вул. Каштанавая, 3