Склад:

     бульба (1 кг),

     цыбуля (1 шт.),

     свініна (300 г),

     яйкі (1 шт.),

     алей (100 г),

     соль, перац па смаку.

 

Гатаванне

Нацерці бульбу на дробнай тарцы, дадаць загадзя абсмаленыя скваркі, яйка, соль. Усё старанна перамяшаць, выкласці ў збанкі для тушэння і запекчы. Падаваць са смятанай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Тадосі
Анішчанак Валянціна
+375 (29) 390-36-47
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Гомельская вобл., Петрыкаўскі р-н, а.
г. Ляскавічы, вул. Камсамольская, д. 28