Склад:

 

     бульба,

     яйка,

     мука,

     перац чорны,

     цыбуля,

     соль,

     сала з мясной праслойкай,

     сметанковае масла,

     смятана.

Гатаванне

 

Нацерці на дробнай тарцы бульбу, дадаць яйка, муку, чорны перац, цыбулю, соль і дробна нарэзанае сала з мясной праслойкай. Запякаць у духоўцы.

На заключным этапе прыгатаваную страву неабходна вышмараваць сметанковым маслам і смятанай. Падаваць са смятанай, маслам, нарыхтоўкамі з агародніны, можна з чарачкай наліўкі!

 

Дзе пакаштаваць

 

АграсядзібаСядзіба Бабы Мароз

Мароз Вольга

+375 (29) 924-53-33

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Віцебская вобл., Міёрскі р-н, г. Дзісна, вул. Зарэчная, д. 10