Склад:

для каржа:

     манныя крупы (1 шклянка),

     кефір (1 шклянка),

     цукар (½ шклянкі),

     яйкі (2 шт.),

     сода (1 ч. л.),

     воцат (1 ст. л.);

 

для начыння:

 

     цукар (½ шклянкі),

     смятана (½ шклянкі),

     вішня без костак або свежыя / замарожаныя трускаўкі (200 г). 

Гатаванне

Найперш гатуецца корж. Манку заліць кефірам і адставіць на 20 хвілін у халадзільнік. Пасля дадаць яйкі, цукар і гашаная воцатам соду. Сфармаваны корж выпякаць у духоўцы на працягу 40 хвілін.

Гатовы корж разразаць напалову па гарызанталі, ніжнюю частку каржа прамазацьа свежай узбітай і падсалоджанай смятанай і прослоіць свежымі ягадамі. Абедзве палавіны злучыць, верхнюю частку каржа зноў пакрыць узбітай падсалоджанай смятанай і на яе выкласць свежыя ягады.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Налібоцкія васількі

Шакун Марыя

+375 (29) 313-78-64

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Мінская вобласть, Валожынскі р-н, в. Белакорац, вул. Падлесная, д. 16