Склад:

     вада,

     скарынкі жытняга хлеба,

     цукар,

     дрожджы.

 

Гатаванне

На крынічнай вадзе тэмпературай прыкладна 40 °С замачыць скарынкі жытняга (чорнага) хлеба (без дадаткаў). Дадаць цукар і трохі дрождж для закваскі. Паставіць у цёплае месца на 2–3 сутак (у залежнасці ад пары года). Праз марлю зліць вадкасць у трохлітровы слоік, паставіць у халоднае месца (можна ў падвал, у халадзільнік) на 3 сутак.

Вельмі прыемна піць летам у спякоту і пасля лазні.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Лолуа
Лолуа Алена
+375 (29) 628-01-61

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. 

Мінская вобл., Лагойскі р-н, в. Панізоўе, вул. Набярэжная, д. 60