Склад:

     бярозавік,

     цукар (½ ст.),

     цытрына (½ шт.),

     апельсін (2 дзелькі).

 

Гатаванне

Бярозавік свежы з-пад дрэва працэдзіць, давесці да кіпення (але не кіпяціць), разліць па 3-літровых стэрылізаваных слоіках і закочваецца.

Да гэтага ў кожны слоік пакласці цукар, дзелькамі цытрыны і апельсіна (без лупіны).

Бярозавік ужываецца астуджаным.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Налібоцкія васількі
Шакун Марыя
+375 (29) 313-78-64
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Мінская вобл., Валожынскі р-н, в. Белакорац, вул. Падлесная, д. 16