Склад:

 

     хрэн сыры вычышчаны (27 г),

     мёд натуральны (1 ч. л.),

     імбір сыры вычышчаны (13 г),

     ванілін (молаты пакетаваны) (0,25 г),

     мускатны арэх (1/6 частка ч. л.),

     цынамон молаты (¼ ч. л.).

 

Гатаванне

 

Хрэн ачысціць, нарэзаць на кавалачкі (брусочкі) дадаць 0,5 л гарэлкі 40+50 °С (пяршак). Дадаць усе спецыі, змяшаць і паставіць у цёмнае прахалоднае памяшканне на 2 сутак. Затым працадзіць усю атрыманую вадкасць у іншую ёмістасць.

 

Дзе пакаштаваць

  

Аграсядзіба Ёлкі-Палкі
Шышаў Віталь
+375 (29) 697-93-99
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Магілёўская вобл., Быхаўскі р-н, в. Вароніна, вул. Прыдарожная,
д. 9