Склад:

 

     мука (4550 кг),

     дрожджы (1 кг),

     вада (22 вядры).

 

Гатаванне

 

У 2 вядра халоднай вады і 4 вядра кіпеню засыпаць 45–50 кг мукі, размяшаць, накрыць вечкам і даць пастаяць гадзіну.

Далей гатаваць па наступным алгарытме: дадаць 4 вядра кіпеню, размяшаць, пакінуць на 1 гадзіну, дадаць 4 вядра кіпеню, размяшаць, пакінуць на 1 гадзіну, дадаць 4 вядра кіпеню, размяшаць, пакінуць на 1 гадзіну, дадаць 4 вядра кіпеню, размяшаць, пакінуць на 1 гадзіну,

Астудзіць у халадзільніку, давесці да 35 °С.

У цёплай вадзе размяшаць 1 кг дрожджаў, уліць, размяшаць.

 

Дзе пакаштаваць

 

Музейны комплекс старадаўнiх народных рамёстваў i тэхналогiй Дудуткi

+375 (29) 602-52-50

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Мінская вобл., Пухавіцкі р-н, в. Пцiч