Склад (на 200 г напою):

     мёд (31 г),

     вада (200 г),

     цынамон (1,2 г),

     гарэлка (20 г),

     цытрына (10 г),

     мята (3 г),

     спецыі – гваздзіка, цэдра памяранца сушаная, кардамон, імбір (9 г),

     разынкі.

 

Гатаванне

Мёд распусціць у гарачай вадзе, заліць усе астатнія інгрэдыенты. Настойваць 2 гадзіны.

Дзе пакаштаваць

Рэстаран Замак Зеваны, АТК Гарадзенскі маёнтак Каробчыцы
+375 (29) 350-05-50
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Гродзoенская вобл., в. Каробчыцы