Печать
Категория: Кашы
Просмотров: 877

Склад:

 

     гарбуз (0,5–1 кг),

     манныя крупы (2–3 ст. л.),

     малако (1 шклянка),

     цукар – па смаку,

     соль – па смаку,

     масла, спецыі, разынкі, ягады, мёд – па жаданні.

 

Гатаванне

 

Нарэзаць гарбуз невялікімі кавалачкамі, заліць малаком, варыць на слабым агні. Затым дадаць манныя крупы, цукар, соль, спецыі і варыць, бесперапынна памешваючы, на невялікім агні да гатоўнасці.

У гатовую гарбузовую кашу пакласці масла і падаваць гарачай.

Можна дадаць мёд, распараныя разынкі, свежыя ягады.

 

Дзе пакаштаваць

 

Аграсядзіба За масточкам

Наканечная Ганна, Наканечны Дзмітры

+375 (29) 855-81-09

+375 (29) 663-00-63

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Мінская вобл., Валожынскі р-н, в. Замасцяны, д. 63