Склад:

     сушаны чабор,

     святаяннік,

     ліпавы цвет.

 

Гатаванне

Прыгатаваць травяную сумесь з засушаных чабора, святаянніка (трошку) і ліпавага цвету ў закіпеўшай на казане чыстай вадзе са студні. Закрыць казан вечкам і даць гарбаце настаяцца хвілін дзесяць. Пасля гэтага ажэніць травы, пастукаўшы чарпаком у вогнішчы, каб яны апусціліся на дно казана.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Млынок
Грыбаў Георгій
+375 (29) 691-03-65
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, в. Млыны, вул. Набярэжная, д. 32