Склад:

     лісце малін,

     лісце трускалкі,

     лісце парэчкі,

     лісце вішні,

     мята,

     меліса,

     чабор,

     ліпа,

     кветкі язміну,

     мацярдушка.

 

Гатаванне

2/3 гарбаты складае лісце маліны, трускалкі, парэчкі і вішні (у лісці змяшчаюцца тыя ж вітаміны, што і ў ягадах), 1/3 – духмяныя зёлкі (мята, меліса, чабор, ліпа, кветкі язміну, мацярдушка).

Можна дадаць па 1 сталовай лыжке апельсінавай цэдры і сушаных яблыкаў (дробна парэзаць).

Для колеру можна дадаць на 1 лыжку гарбаты 0,5 чайнай лыжкі чорнай ліставой гарбаты.

Заварваць 2 разы.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала

+375 (29) 793-31-91

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8