Склад:

     бліннае цеста,

     тварог,

     яйкі,

     мёд,

     цукар,

     смятана.

Гатаванне

 

Развесці бліннае цеста і спячы з яго бліны. Начынне прыгатаваць з тварагу з дадаткам яек, мёду або цукру (можна дадаць разынкі). У гатовыя бліны загарнуць тварожнае начынне. Затым бліны абсмажыць на алеі і падаць да стала са смятанай або мёдам.

 

Дзе пакаштаваць

 

Аграсядзіба Бяседа

Шуневіч Антаніна
+375 (33) 329-59-88
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Віцебская вобл., Лепельскі р-н, в. Пунішча

 

 

Склад:

     яйкі,

     соль,

     цукар,

     малако,

     мука,

     тварог,

     масла сметанкавае,

     ванілін.

 

Гатаванне

Бліны: яйка, соль, цукар размешваюць, дадаюць халоднае малако (50 % нормы), усыпаюць муку і ўзбіваць да атрымання аднастайнай масы, паступова дадаючы пакінутае малако. Блінцы выпякаюць на патэльнях да румянага колеру.

Начынне: тварог праціраем да аднастайнай масы, затым дадаём яйкі, муку, цукар, масла сметанковае, ванілін і ўсё дбайна змешваем.

На гатовы блінец выкладваем начынне, загортваем у выглядзе прастакутных пляскатых піражкоў, абсмажваем з абодвух бакоў і ставім у духоўку для запякання.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Тадосі
Анішчанак Валянціна
+375 (29) 390-36-47
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Гомельская вобл., Петрыкаўскі р-н, а.
г. Ляскавічы, вул. Камсамольская, д. 28