Склад:

     малако казінае (1–1,5 л),

     мука пшанічная (4–5 шклянкі),

     яйка курынае (6–8 шт.),

     соль (½ ч. л.),

     алей сланечнікавы (50 г),

     цукар (1 ч. л.).

 

Гатаванне

Узбіць яйкі з цукрам, паступова увесці муку і соль. Уліць малако і акуратна размяшаць да аднастайнай масы. Дадаць у цеста алей і выпякаць бліны на моцна разагрэтай патэльні.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Азёрная

Мацкевіч Тамара

+375 (21) 593-57-47

+375 (33) 309-68-43

Віцебская вобл., Расонскі р-н., в. Заборʼе, зав. Лясны, д. 7