Склад:

     тонкія блінцы,

     яйка (2 шт.),

     цукар (0,5 шклянкі),

     малако (2 шклянкі),

     мука,

     цыбуля маленькая,

     марынаваныя грузды.

 

Гатаванне

Спячы тонкія блінцы. Размяшаць два яйкі. Дадаць паўшклянкі цукру і дзве шклянкі малака, узбіць. Дадаць мукі да паўгустой кансістэнцыі.

Для начынкі з груздоў, абсмажыць на патэльні дробна нарэзаную цыбулю, адварыць рыс. Марынаваныя грузды перакруціць на мясасечку і дадаць у патэльню з цыбуляй. Абсмажыць.

Злучыць цыбулю, грыбы і рыс. Змяшаць.

Гатовы блінец раскласці, пакласці начынне і загарнуць. Абсмажыць з двух бакоў на патэльні.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Шэрая Шыйка

Маханькова Святлана

+375 (44) 717-52-86

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Магілёўская вобл., Магілёўскі р-н, в. Палыкавічы, вул. Цэнтральная, д. 72А