Печать
Категория: Бліны
Просмотров: 935

Склад:

     гарбуз (½ шт.),

     яйкі (2 шт.),

     манка (2 ст. л.),

     мука (1 ст. л.),

     соль (½ ч. л.). 

Гатаванне

Абабраць лупіны са спелага гарбуза, выдаліць з яго мякаць, нацерці на буйную тарку. Засыпаць манку і даць пастаяць 20–25 хвілін. Затым дадаць муку, яйкі і соль. Змяшаць. Аладкі гарбузовыя смажыць на сланечнікавым ці аліўкавым алеі на павольным агні з двух бакоў, акуратна перагортваючы лапатачкай, да прыемнага румянага колеру.

Гарбузовыя аладкі па-валожынскі падаць гарачымі са смятанай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Налібоцкія васількі

Шакун Марыя

+375 (29) 313-78-64

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Мінская вобл., Валожынскі р-н, в. Белакорац, вул. Падлесная, д. 16