Склад:

     мука (2,5 шклянкі),

     яйкі (2 шт.),

     сода гашаная воцатам (1 ч. л.),

     соль (1 ч. л.),

     кефір (500 мл),

     цукар (5 ст. л.).

Гатаванне

Змяшаць муку, яйкі, соль, цукар, кефір, пагашаную соду. На разагрэтую патэльню з алеем сталовай лыжкай выкласці цеста. Абсмажваць з двух бакоў да залацістага колеру. Падаваць з варэннем або смятанай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Ёлкі-Палкі

Шышоў Віталь

+375 (29) 697-93-99

dnepr-les12@mail.com

Магілёўская вобл., Быхаўскі р-н, в. Вароніна, вул. Прыдарожная, д. 9