Печать
Категория: Бліны
Просмотров: 862

Склад:

     бліннае цеста,

     тварог,

     яйкі,

     мёд,

     цукар,

     смятана.

Гатаванне

 

Развесці бліннае цеста і спячы з яго бліны. Начынне прыгатаваць з тварагу з дадаткам яек, мёду або цукру (можна дадаць разынкі). У гатовыя бліны загарнуць тварожнае начынне. Затым бліны абсмажыць на алеі і падаць да стала са смятанай або мёдам.

 

Дзе пакаштаваць

 

Аграсядзіба Бяседа

Шуневіч Антаніна
+375 (33) 329-59-88
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Віцебская вобл., Лепельскі р-н, в. Пунішча