Печать
Категория: Бліны
Просмотров: 665

Склад:

     сыроватка / кефір,

     соль,

     сода,

     бульба.

Гатаванне

Замясіць густое цеста на сыроватцы або кефіры, дадаць трохі солі і соды і пакінуць у цёплым месцы прыкладна на паўдня (мінімум 3 гадзіны). Потым на дробнай тарцы нацерці бульбу (4–5 шт. на 3 л цеста), дадаць у цеста і зноў пакінуць на пару гадзін.

Бліны можна падаваць з тукам –смажаным мясам, салам і цыбуляй.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Маёнтак Горваль

Гальле Вольга

+375 (23) 409-15-25

+375 (29) 392-23-19

info@gorval.by

Гомельская вобл., Рэчыцкі р-н, в. Горваль, зав. Зарэчны, д. 24