Здравствуйте, уважаемые хозяева агроусадеб! БОО «Отдых в деревне» приглашает Вас принять участие в создании кулинарной карты Беларуси gastinia.by. Для Вас этот проект станет отличной возможностью прорекламировать свою усадьбу и продукты и привлечь новых клиентов!

            Если вы заинтересованы, мы ждем ваших писем с заявками на участие и рецептами на нашей почте info@ruralbelarus.by.

            Первые 10 участников получат бесплатную профессиональную фотосессию своих блюд в нашей фотостудии!

 

            P.S. Поздравляем Вас с началом Масленицы и прикрепляем фото аппетитных блинов, приготовленных и снятых в нашей студии.

Уважаемые хозяева агроусадеб и все заинтересованные! С сегодняшнего дня на базе БОО "Отдых в деревне" работает фотостудия, в которой вы сможете получить профессиональные снимки ваших блюд для проекта gastinia.by. Для этого необходимо отправить заявку на почту info@ruralbelarus.by с вашим рецептом.

Первые 10 участников проекта получат профессиональные фотографии совершенно бесплатно!

 

Украінская кампанія MEDUSHA існуе на рынку ўсяго год, але ўжо паспела заявіць пра сябе. Такой прадукцыі ва ўсім свеце пакуль няма аналагаў, што робіць яе сапраўды выключнай.

Мядовы прадукт не ўтрымлівае ніякіх штучных элементаў, створаных чалавекам. Бія-ўпакоўка MEDUSHA выканана з 100% натуральнага воску, дзякуючы чаму, захоўвае ўсе карысныя ўласцівасці мёду, якому надаюць толькі пэўную форму.

З пакінутым воскам можна зрабіць усё, што заўгодна: можна пераплавіць і зрабіць з яго свечку, стварыць касметалагічнае сродак на яго аснове, таксама туды можна зноў заліць мёд. Ці ж проста паставіць туды алоўкі, ручкі - і ў вас на стале будзе прыемны і духмяны пенал для ручак.

Мёд сапраўды можна назваць натуральным, так як ён дастаецца з вулля і адразу ж, без апрацоўкі і разагрэву, едзе ў «Мядушу». Пчол зімой цукрам не кормяць, а часцяком выкарыстоўваюць мёд акацыі, паколькі гэты ён найменш алергенный і даўжэй за ўсё не кристаллизируется, да двух гадоў. Да таго ж, ёсць усе сертыфікаты на воск або мёд, пашпарты пчальнікоў.

Купіць "Мядушу" можна пакуль што толькі ў Украіне, але пра прадукцыі ўжо ведаюць замежжам і зацікаўлены ў пастаўцы унікальнага мёду.

Дарэчы, MEDUSHA - яшчэ адзін эксклюзіў, імянны. Расшыфроўваецца няйначай, як "мёд з душой".

Даведацца больш падрабязна пра мёдзе можна ў інтэрв'ю з кіраўніком кампаніі, Андрэем Гарбаносам.

Белавежская пушча адметная не толькі багаццем свайго прыроднага патэнцыяла, але і ўнікальнымі кулінарнымі традыцыямі. Пазнаёміцца з белавежскай гастранаміяй можна будзе зусім хутка – 22 лютага 2020 года на тэрыторыі маёнтка беларускага Дзеда Мароза пройдзе гастранамічны фестываль "Пушчанскі смак".

У праграме гастранамічнага фестывалю вас чакаюць:

- Кулінарны конкурс-фестываль сярод прадпрыемстваў грамадскага харчавання "Візітная картка пушчы" (на лепшую страву з дзічыны),

 

-         - Майстар-класы ад лепшых кухараў Белавежскай пушчы,

-         -  Майстар-класы па традыцыйным беларускім рамёствам,

-          - Прэзентацыя аўтарскай стравы «Смачная Пушча»,

-          - Дзень пушчанскай кухні, гастранамічны базар "Пушчанскія прысмакі" і многа іншага!

Госці свята змогуць паспрабаваць прыгатаваныя па старадаўніх пушчанскіх рэцэптах стравы з дзічыны, ягад і набыць для ўсёй сям'і экалагічна чыстыя прадукты. Варта адзначыць вялікі выбар страў, якія будуць рыхтавацца на грылі і адкрытым агні.

У межах мерапрыемства вас таксама чакаюць урачыстыя праводзіны Снягуркі і дачок Дзеда Мароза па даўняму звычаю – весела, з духмянымі блінамі, начынкамі з дароў лесу і знакамітай гарбатай на пушчанскіх травах!

Пачатак мерапрыемства а 11: 00.

Крыніца: npbp.by

Юныя даследчыкі княжаскага стала на працягу двух гадоў пад кіраўніцтвам настаўніка геаграфіі вывучалі рацыён вядомага роду. Больш за 240 арыгінальных рэцэптаў Радзівілаў аднавілі, а затым пераклалі з польскай мовы і адаптавалі. Цяпер даследчыкі вучацца гатаваць вытанчаныя стравы.

Па матэрыялах belarus24.by