Лагойск

Спасылка : Лагойск

Адрас :

Мінская вобласць, Лагойскі р-н, Лагойскі с/с, п. 32, Гасцінны маёнтак +375 29 153 00 45, info@logoisk.by
Лагойскi с/с

Фінансавая інфармацыя :

Арэнда Пракансультуйцеся з намі

Больш падрабязна :

“Гасцiнны маёнтак” - загарадны рэстаран нацыянальнай беларускай кухні ад заснавальнікаў гарналыжнага комплексу “Лагойск”. Установу вылучае адмысловая атмасфера з нацыянальным каларытам, аўтарскія стравы і фірмовыя настойкі.

Інтэр'ер рэстарана выкананы ў беларускім стылі. У аздабленні прысутнічае шмат натуральнага дрэва і прыродных адценняў, што стварае тут цёплую і ўтульную атмасферу. Акцэнты расстаўляюць дэталі дэкору з нацыянальным каларытам.

Меню рэстарана “Гасцінны маёнтак” прадстаўлена пераважна нацыянальная беларуская кухня. Гэта традыцыйныя дранікі з рознымі начыннямі, мясныя гарачыя стравы, гародніна.

Сярод фірмовых прапаноў рэстарана «Гасцінны маёнтак» варта адзначыць такія стравы, як грыбная поліўка ў хлебе, консомэ з дзічыны з перапёлчыным яйкам і зелянінай, палтус з салатай з грушы ў белым віне з морквай, аленіна, тушаная ў цёмным піве з мёдам і адварной бульбай, качыныя ножкі ў соева-мядовым соусе з грыбамі і перлотта, ялавічная шчака з рэзкай фасоллю і белымі грыбамі. Акрамя таго, установа атрымала ліцэнзію на вытворчасць эксклюзіўных фірмовых спіртных напояў. Тут можна паспрабаваць самагон (“Лагойка”), хрэнавуху, журавіны, пярцоўку і кедрач. Для прыхільнікаў хатняй выпечкі кухары рэстарана прыгатуюць смачныя тарты па традыцыйных хатніх рэцэптах, як напрыклад “Нектарнікі”, “Графскія разваліны” і “Напалеон”.

Гатуюць: аленіна тушаная ў цёмным піве з баравікамі і бульбай, кравянка смажаная з хрумскай цыбуляй фры, ялавічныя шчарка з рэзкай фасоляй і перцовым соўсам, кедрач, клюкаўка, лагойка, пярцоўка, хрэнавуха

 

 

Неабходна больш інфармацыі? Пакіньце сваё паведамленне

Вярнуцца да папярэдняй старонцы