Склад:

 

     бульба (лепш маладая),

     цыбуля,

     спецыі (чорны перац, базілік, маяран),

     грудзінка (сала з праслойкай), можна салёная,

     смятана.

 

Гатаванне

 

У форму для выпякання (змазаную алеем) наразаць пласт сырой неабабранай, добра вымытай бульбы (кружочкамі па 0,5 см таўшчынёй). Злёгку пасаліць, затым пласт рэпчатай цыбулі (тонкімі кольцамі) і пласт тонка нарэзанай грудзінкі, дадаць спецыі і пакрыць усе тонкім пластом смятаны. Паўтарыць 2–3 пласты і выпякаць каля гадзіны пад вечкам. Гатовую страву пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай.

 

Дзе пакаштаваць

 

Аграсядзіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала

+375 (29) 793-31-91

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8