Склад:

     свініна (400 г),

     вялікія цыбуліны (2 шт.),

     мука (1 ст. л. з горкай),

     соль, перац па смаку,

     смятана (100 г).

 

Гатаванне

 

Свініну парэзаць на вялікія кубікі таўшчынёй 2–3 см, пасаліць, дадаць спецыі (перац, маяран, гарчыца, базілік і г. д.) і абсмажыць. Цыбулю абсмажыць на раслінным алеі. Як стане празрыстай, пасыпаць мукой, заліць булёнам або вадой. Кіпяціць некалькі хвілін, дадаць смятану, добра змешваць. Апусціць у соус мяса і кілбасу. Тушыць 10–15 хвілін.

Падаць у збанку да бліноў або бульбы.

 

Дзе пакаштаваць

 

Аграсядіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала 
+375 (29) 793-31-91
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8