Склад:

 

     свініна (10 кг),

     перац чорны,

     гарчыца,

     каляндра,

     часнок,

     соль (150 г),

     вада (0,5 л).

Гатаванне

 

Свініну нарэзаць дробнымі кубікамі, дадаць спецыі (чорны перац, гарчыца, каляндра, соль), кіпячоную ваду. Добра змяшаць, пакінуць на суткі, дадаць дробна нарэзаны часнок і пры дапамозе мясасечкі разапхнуць фарш у прыгатаваныя кішкі. Выпякаць у духоўцы каля 1 гадзіны.

 

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала
+375 (29) 793-31-91
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8