Язык ялавічны ў сметанном соусе

Склад:

● язык ялавічны (500 г),

● цыбуля (50 г),

● смятана (100 г),

● хрэн (20 г).

Гатаванне

Апусціць язык у кіпень, дадаць соль, перац гарошкам і лаўровы ліст. Варыць 3 гадзіны на павольным агні. Дастаць язык, апусціць пад халодную ваду і зняць грубую скуру. Парэзаць і разлажыць па глыбокай бляхе. Дробна парэзаную цыбулю абсмажыць да залацістай скарыначкі. Змяшаць смятану, хрэн, дадаць цыбулю і паліць падліўкай язык. Паставіць бляху у разагрэтую духоўку на 10 хвілін.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Белыя лугі

Радзюкевіч Іван

+375 (29) 392-39-23

belieluga@gmail.com

Гродзенская вобл., Карэліцкі р-н, Варончанскі с/с, в. Тыневічы

Агроусадьба

Каментары