Бульба ў печы з грыбамі

Склад (на гаршчок умяшчальнасцю 0,5 л):

● бульба адварная (сярэдняя) (2 шт.),

● курыная грудка (100 г),

● грыбы шампіньёны сярэднія (3–4 шт.),

● сыр (25–30 г),

● маянэз (1 ст. л.).

Гатаванне

Бульбу адварыць напалову, курыную грудку парэзаць кубікамі і замарынаваць у маянэзе і заправе для курыцы, шампіньёны парэзаць кубікамі, сыр нацерці на буйной тарцы.

Першы пласт: на дно гаршчка бульбу, нарэзаную кубікамі; другі пласт: марынаваная грудка; трэці пласт: шампіньёны; чацвёрты пласт: сыр; пяты пласт: маянэз, алей.

Выпякаць у печы пры тэмпературы 200 °С, 90 хвілін. Падаваць са свежай гароднінай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба “Вясёлая хата”

Крук Андрэй

+375 (29) 380-06-66

andreikruk@hotmail.com

Мінская вобл., Капыльскі р-н, в. Калюга

Агроусадьба

Каментары