Запрашаем на Тыдзень беларускай кухні!

З 25 лютага па 3 сакавіка ў Мінску пройдзе традыцыйны XIX Тыдзень беларускай кухні. У мерапрыемствы прымуць удзел прымуць 60 рэстаранаў і кафэ сталіцы.

Тыдзень беларускай кухні праводзяць прыкладна раз ў квартал. Падобныя акцыі спрыяюць развіццю культуры харчавання, а таксама папулярызацыі нацыянальнай кухні сярод жыхароў сталіцы і турыстаў.

У рамках правядзення чарговага Тыдня гасцям будуць прапанаваныя 5 страваў нацыянальнай кухні, у распрацоўцы якіх прымаў удзел шэф-повар рэстарана "Сядзіба" Андрэй Ізмайлавіч. Як звычайна, стравы ва ўсіх установах будуць рыхтавацца па адзіных рэцэптурах і рэалізоўвацца па адзіных цэнах.

Да трэцяга сакавіка можна будзе паспрабаваць:

  •  жур з мясам 250/30/1 – 3 руб. 50 кап.;
  • салат «Журавiны» 190/15/5 – 6 руб. 50 кап.;
  • свініна фаршыраваная па-беларуску з бульбянымі дзелькамі 150/150/30/14 – 10 руб. 50 кап.;
  • грэчанікі з грыбамi 250/30/15/15 – 8 руб. 50 кап.;
  • дзьмухаўцы з мядова-журавінавай паліўкай 150/30/4 – 4 руб. 50 кап.

Крыніца www.tvr.by

Belarusian Association Country Escape
Belarus, Minsk, vulica Dunina-Marcinkieviča, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Website: www.ruralbelarus.by
Other Projects
Greenways.by
Volozhin4all.by

This website was updated and maintained with the financial support of the European Union in the frame of Project Nr. ENI-LLB-1-016 "Preservation and Promotion of Culinary Heritage and Traditional Skills" (BELLA CULTURE).
Its contents are the sole responsibility of Belarusian Association of Rural and Ecotourism "Country Escape" and do not necessarily reflect the views of the European Union.