Шурпа “Лабодская”

Склад:

· бараніна (казляціна) (1,5 кг),

· цыбуля (1 шт.),

· перац балгарскі (1 шт.),

· таматы (3 шт.),

· морква (3 шт.),

· бульба (5 шт.),

· соль (1 ч. л.),

· перац (1 ч. л.),

· спецыі (1 ч. л.),

· лаўровы ліст (3 шт.),

· часнок (1 галоўка),

· спагецці (100 г),

· пятрушка (50 г).

Гатаванне

Нарэзаць бараніну (казляціну) буйнымі парцыённымі кавалачкамі, выкласці ў рондаль, уліць халодную ваду і тушыць на сподзе. Дадаць буйна нарэзаны лук, патушыць 3–5 хвілін, пакласці буйна нарэзаную моркву, праз 3–5 хвілін таматы, яшчэ праз 3–5 хвілін бульбу. Паперчыць, заправіць спецыямі, пакласці цэлую вычышчаную толькі ад верхняй шалупіны галоўку часнаку і зеляніну пятрушкі ў пучку. Дадаць спагецці. Патушыць 5–10 хвілін, падаць суп да стала.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Аляксандра

Будзіловіч Наталля

+375 (29) 771-00-38

+375 (44) 758-73-18

+375 (17) 169-01-04

Мінская вобл., Дзержынскі р-н, в. Лабоды, д. 9

Агроусадьба

Каментары