Сарокі

Склад:

● бульба,

● яйка,

● соль,

● фарш мясны / грыбны,

● смятана.

Гатаванне

Бульбу нацерці на буйной тарцы. У цеста дадаць яйка, пасаліць.

Фарш для начыння робіцца мясны або грыбны. Выкласць сумесь на разагрэтую патэльню, дадаць фарш і зверху пласт бульбянога цеста. Гатаваць у духоўцы.

Падаць са смятанай або соусам.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Запаведны востраў

Цвірко Аляксандр

+375 (29) 663-99-46
minorx@mail.ru
zapovednostrov@mail.ru

Віцебская вобл., Глыбоцкі р-н, в. Шо, вул. Палявая, д. 17

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.