Пірог з двума начыннямі

Склад:

● дрожджы прэсаваныя (50 г),

● малако (1 шклянка),

● цукар (залежыць ад начыння),

● соль (кававая лыжка),

● алей (5 ст. л.),

● мука (як на цеста для аладак),

● начынне па смаку.

Гатаванне

Замясіць цеста. На першую палову накласці начынне адзін побач аднаго, нешта накшталт шахматнай дошкі. Зверху ўліць астатковае цеста.

Змясціць у духоўку на 30–35 хвілін пры тэмпературы 180–200 °С.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Востраў

Савіцкі Аляксандр

+375 (29) 749-27-10

aleks.savickiy@mail.ru

Магілёўская вобл., Магілёўскі р-н, в. Дабрасневічы, вул. Азёрная, д. 3

Агроусадьба

Каментары