Налівашкі

Склад:

● бульба (2 кг),

● цыбуля (3 шт.),

● сала (300 г),

● кішкі свіныя,

● соль, перац.

Гатаванне

Сырую абабраную бульбу нацерці на тарку. Паасобна абсмажыць цыбулю і кавалачкі сала. Дадаць соль, перац. Масу наліць у тоўстыя свіныя кішкі. Налівашку пракалоць, запякаць у духоўцы пры тэмпературы 180 °С 1,5 гадзіны. Можна падаваць са смятанай, сыроваткай, малаком.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Лука

Пруднячонак Алена

+375 (29) 518-36-93

elena2555555@yandex.ru

Віцебская вобл., Полацкі р-н, в. Экімань-2, вул. Садовая 16

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.