Налівашкі

Склад:

● бульба (2 кг),

● цыбуля (3 шт.),

● сала (300 г),

● кішкі свіныя,

● соль, перац.

Гатаванне

Сырую абабраную бульбу нацерці на тарку. Паасобна абсмажыць цыбулю і кавалачкі сала. Дадаць соль, перац. Масу наліць у тоўстыя свіныя кішкі. Налівашку пракалоць, запякаць у духоўцы пры тэмпературы 180 °С 1,5 гадзіны. Можна падаваць са смятанай, сыроваткай, малаком.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Лука

Пруднячонак Алена

+375 (29) 518-36-93

elena2555555@yandex.ru

Віцебская вобл., Полацкі р-н, в. Экімань-2, вул. Садовая 16

Агроусадьба

Каментары