Клёцкі з “ду́шамі”

Склад:

● бульба,

● мука,

● сала з мясам,

● кмен,

● соль,

● цыбуля.

Гатаванне

Пачысціць вялікую бульбу на ноч. Раніцай нацерці на тарцы. Моцна адціснуць. Калі адстаіцца – зліць, а крухмал дабавіць у адціснутае драннё, пасаліць, дадаць трохі мукі, перамяшаць. Сала з мясам парэзаць кавалкамі, дадаць кмен, соль, лук. Начыніць гатовае драннё. Зрабіць клёцкі і варыць у вадзе.

Дзе пакаштаваць

Аматарскае абʼяднанне Стайскія прысмакі

Колас Марына

+375 (21) 324-28-06

lepel_romc@mail.ru

Віцебская вобл., Лепельскі р-н, в. Стаі

Агроусадьба

Каментары