Галяшка па-свержанскі

Склад:

● галяшка (1 шт.),

● капуста квашаная (1 кг),

● цыбуля (2 шт.),

● морква (1–2 шт.),

● грэчка (300 г),

● часнок (3–4 зубчыка),

● алей (200 г),

● соль, цукар, спецыi па смаку.

Гатаванне

З галяшкi дастаць костку, нарэзаць мяса на кавалкі. Парэзаную цыбулю, моркву i квашаную капусту скласці ў чыгун разам з мясам. Пасалiць, дадаць спецыi, трохі вады, алею i тушыць 1,5–2 гадзiны. Потым дадаць прамытую грэчку i часнок. Гатаваць яшчэ 30–40 хвiлiн.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Млын

Гальперына Ала

+375 (29) 670-38-59

info@mlyn.club

Мінская вобл., Стаўбцоўскі р-н, в. Новы Свержань, вул. Нясвіжская, д. 23А

Агроусадьба

Каментары